FORGET-ME-NOT

|


Özellikle haftaiçi sabahları Bebek'e yürüyerek inmeye bayılıyorum(ama o yokuştan eve geri çıkamıyorum o ayrı:)). Zaten İstanbul'da zamanımın çoğu orada geçiyor, sessiz, dingin ve pırıl pırıl. Geçen hafta da bir kahvaltı toplaşması için en favori mekanlarımdan biri olan Boğaziçi Bebek Cafe (yeni adıyla La Sirene)'nin iskelenin hemen yanıbaşındaki renkli minderlerine kendimizi bıraktık:) Bakalım ne giymişim.

During weekdays, I love to walk to Bebek in the morning. In fact I spent most of my Istabul time in Bebek, since it is quite, calm and bright. Last week we had breakfast at one of my most favorite places called Bogazici Bebek Cafe(renamed as La Sirene lately). A lovely morning on colrful pillows;) Let's see what I wore.



Elbise // Dress GAMZE SARAÇOĞLU
Ayakkabı // Shoes NINE WEST
Şapka // Hat ZEYNEP GÜÇLÜTEN



13 yorum:

mrtha dedi ki...

Boom, şapkan ve elbisen harika çok güzel görünüyorsun :)

Unknown dedi ki...

bebeğe inen yokuşu geçen yaz her akşam çıkmıştım bi süre sonra bağımlılık yapıyor olabilir:) ayakkabını çok sevdim boom ama topuklu ayakkabılarla zor olmuyor mu o yokuş? ben toms la bile 70 derece açıyla yürüdüğümü düşünüyorum çünkü:) sevgiler

Adsız dedi ki...

boom elbisen biraz fazla uzun değil mi?rahat edebiliyomusun benim ayağıma dolaşırdı heralde:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@gök tesekkur ederiim ozellikle sapkamla ask yasiyorum:))

@gulden cikmak miii?! ay yok ben cikamiyorum ki bacaklarim da cok gucsuz degildir, inerken lambada lumbada iniyorum tabii ama digeri yemiyor. inerken de babetlerim oluyor genelde yok yok topukluyla imkansiz:))

Adsız dedi ki...

saclarına bişey mi yaptıın??

sevgiler,
yosunkafa

*STYLEBOOM* dedi ki...

@adsiz eveet oldukca uzun:) elbise cok pufur pufur cok zorlanmiyorum, kestirsem mi die dusundum ama boyle daha cok hosumuza gitti Gamze'yle:)

@yosunkafa :)) hayir sadece (belki de ilk def agoruyor olabilir styleboomerlar) düz fön cektirdim:) hep dalgaliyim ya

esinspiration dedi ki...

Boom'cum inan seni tanıyamadım yüzünün gözükmediği karede (küçük bir kızın fotoğrafı sandım :)saçlarının rengi açılıyor herhalde düzleşince ya da rengi değişti mi? sonuçta çook yakıştırdım :)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

tam yaz yaz olmussun. ayakkabılar cok rahat değil mi bayıldım ben de ama artık 7. wedges lerim olcaktı almayayım dedim...

*STYLEBOOM* dedi ki...

@esinspiration :)) yo acilmadi aslinda ama duz fon cektirince beyazlar daha cok ortaya cikti bir de cok gunesliydi belki ısık da vurunca oyle gorundu:)tesekkur ederiim.

@aysun evet bence de bu "yaz" ! eveet ayakkabilar inanilmaz rahat ustelik kocaman yuksek olmasina ragmen, en onemlisi tabam. yumusacik:)

SeLeN dedi ki...

daha önce twitterda görüp bayılllmışştım elbiseneee:))
ayakkabılar rahat mı boom? bi tane dev topuklu madden aldım,başta koptu ayaklarım ama şimdi aynı dili konuşmaya ancak başladık...

Unknown dedi ki...

aaa düz fön nasıl yakışmış! bu havaların en ideal kombini budur! ohhh miss!! süper süper olmuşsun boom <3

*STYLEBOOM* dedi ki...

@selen tesekkurler vala cok pufur pufur ben de seviyorum:)) ayakkabilar da cook ama cok rahat, en cok tabanini sevdim cok yumusak:)ama simdilik onlarl auzun süre ayakta kalmadim:)

@beyaz büyü tesekkur ederiim:) sapsal kafam butun kis yatip yazin en sicak gununde fon cektirmeme ne demeli? yandim tutustum:)

Melis dedi ki...

Çok güzel görünüyorsun çok! Elbisene bayıldım. Ayakkabılar ise yakıp geçiyor ortalığı :) Bu arada düz fön sana çok yakışıyor Boom.

| CİCİLER |

İzleyiciler