MARINE PIN-UP

|


Dün BEYMEN yeni koleksiyondan çok özel bir kaç parçayı görmek ve yeni sezon çizgisini dinlemek üzere Ortaköy The House Hotel'deydik. Ortaköy trafiğinden nefret ediyorum ama trafiği aşıp ulaştığımda da hep iyi ki geldim oluyorum:) Marine esinli kombinleri pek seviyorum biliyorsunuz, bu pin-up havalı eteği görür görmez vuruldum:) Burada üzerimdeki her parça oldukça ekonomik, hanımlar şık olmak için baştan ayağa designer giyinmek gerekmiyor hep söylüyorum, sadece bol bol esinlenmeye ve stilinizi keşfetmeye çalışın yeter!

Yesterday we were at The House Hotel Bosphorus for BEYMEN new collection. I hate traffic in Ortaköy but it worths each time when I see the view:) You know I love marine inspired outfits, and this pin-upish skirt was a true crush:) Here all the pieces I wore are affordable, as I always say it's not necessary to wear head-to-toe designers in order to be chic, just get some inspiration around and discover your inner style that's all:)







Bluz // Blouse: ADAM LIPPES for MANGO
Etek // Skirt: KOTON
Ayakkabı // Shoes YEŞİL
Çanta // Satchel PRIMARK London
Bilezik // Bracelet ACCESSORIZE
Toka // Hairpin KOTON

14 yorum:

minikkus dedi ki...

heyoooo etek kardeşliğiii w/ neylerse güzel eyler boom :D

Adsız dedi ki...

sen yemek yemiyo musun hiç yaaa :/ :)

Modagrafya dedi ki...

hemen bu eteği gidip alıyorum:) kaldıysa tabii. geçmiş bir sezondan değilse tabii. bu designer giyinmek gerekmiyor notun için de teşekkürler çok önemli bir nokta bu, dün akaretlerde designer giyinmiş birçok kişi yanında sönük kaldı nitekim:))

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Mrs.Beauty!! Bir insana herşey mi yakışır.Valla Boomcum çok sık söylüyorum belki seni sıkıyorum ama ben sana herşeyi yakıştırıyorum.Zevkli kadınsında gerçekten.Senin auranda bir farklılık var.Hani bazı insanlar bi kot bi t-shirtle bile çok havalı olurlar böyle bir döner bakarsın ya o insanlara sende öylesin işte.Havalısın, akıllısın, güzelsin.İnan ki bunları tüm samimiyetimle söylüyorum.Çok şeker olmuşsun yine.Ve lütfen mutevazı olma.Sen beni seviyorsun da ondan böyle görüyorsun falan diyorsun ya.Görünen köy kılavuz istemez Boomcum.Kendine haksızlık etme sakın lütfen.Ne tipsizler var ama bir özgüvenleri var şaşıp kalıyorum.Ben çok güzelim demiyorlar mı bir de orta yerinden çatlarsın inan. O yüzden seni saygıyla selamlıyorum ve hep gül, mutlu ol diyorum:-))

Adsız dedi ki...

Ayakkabı çok güzel Boom (: Topuklu giymesem de alasım geldi:D

Adsız dedi ki...

yeşil ne yapmayın..
yeşil kundura demek gücünüze mi gidiyor???

*STYLEBOOM* dedi ki...

@minikkus koton navy line tamm benlik:)

@adsiz yiyoruum:)

@istanbuls finest evet evet bu sezon ben alali da cok olmadi kessin vardir:) tesekkurleer

@papicim ayy cok tesekkur ederim cok:)) bence de hep gulelim, uzulsek de gulecegimiz gunler cabucak gelsin hepimiz icin:) kiss

@merve tesekkur ederiim coook da ahat:)

@adsiz ay ne kadar ufak tefek seylere takiliyorsunuz. o zaman bir hatirlatma yesil kundura gecen yil itibariyle "yesil" oldu, magaza isimleri bile yesil diye yaziyor artik hatta saniyorum, bize gelen basin bultenleri de oyle geliyor:)bu ayakkabiyi ilk kez giymiyorum pek cok postumda da var

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

hem kıyafet pin up hem pozlarım, sahanesin...

Adsız dedi ki...

Ayy anlamadımki.. yorgunluktan ölmüş bitmiş bünyeye çeki düzen verilince nassıl böyle görünülebiliyor yahuu? ;) Sevgiler Tugba D.

Zelish dedi ki...

Kiyafet kombin super ama bence toka kolye bileklik bir arada olunca fazla, Less is more derim. x

nurten dedi ki...

Çok güzelsin. Çantana bayıldım. Nereden aldığını öğrenebilirmiyim. :)

nurten dedi ki...

Kusura bakma yazmışsın zaten nereden aldığını. :)

Adsız dedi ki...

Çok şık, navy temalı bir topuklu ayakkabı satıyorum; topuk kısmı kırmızı ve markası Matraş. Çoook beğenerek aldım ama topuğu bana fazla geldiği için hiç giyemedim:( Bir göz atarsanız sevinirim:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-bayan-ayakkabi-matras-rugan-topuklu-ayakkabi-marine-temali-topugu-kirmizi-55212238/detay/?

Melis dedi ki...

Yaşasın çizgi ve puantiye kardeşliği :) Harika görünüyorsun Boom!

| CİCİLER |

İzleyiciler