SOLAR BEACH'de Bir Çekim Hikayesiii

|


En son sanıyorum 2 sene önce Radar Live'dan sonra bir daha SOLAR BEACH mi aman öteye demiştim. Ama tabii büyük konuşmamak gerekiyor, yolumuz bu defa Styleboom'da yayınlanacak olan Gamze Saraçoğlu çekimi için Kilyos'a SOLAR BEACH'e düştü ve iyi ki de öyle oldu. Şehirden kaçıp her haliyle bir yazlık mekana, bir vahaya düşmüş gibi olduk:) SOLAR BEACH epey yenilenmiş, değişmiş, keyiflenmiş;sadece görünüm değil vizyon olarak da!



Sabahın çook erken saatlerinde orada olduğumuz için başta bomboştu. Kuma dikkat çekerim:) Benim için denizde kum pek önemli, SOLAR BEACH kendi plajına özel kum sağlamış sanırım, pek yumuşak pek pürüzsüzdü:)



Bize gösterilen alana önce bayıldık, sonra ekipçe yayıldık ♥ Ama zaten baya kalabalıktık! Makyaj, fotoğraf, modeller, eş dost:) Sırf şu yukarıdaki görüntü bana yeter, böyle uçuş uçuş ahşap bungalovlar, renkli minderler beni kafa olarak yaz tatili moduna sokmuştu bile.



Bu sayede hem çok ferah hem pek gölgede huzurlu bir çalışma ortamı yakalamış olduk, tek derdimiz orada ööylece duran ve bırakın çekim mekim yapmayı da gelin girin diyen denizdi:)) Ki zaten fotoğrafçıyla "tamam bitti" dediğimiz saniyede ben cumburlop denizdeydim hihi:)



Biz çalışaduralım hem Momiji hem de arkadaşlar SOLAR BEACH'in tadını çıkardı. Meğer burada ne çok aktivite varmış havada, karada, suda! Ve hatta gece boyu konserlerle, partilerle. Geçtiğimiz haftasonu miller Sasha ile coşmuştu ama o da bir şey mi 23 Temmuz'da PAUL OAKENFELD Solar'da sahne alacakmış! Bence SOLAR BEACH parti ve konserlerini Facebook sayfası ya da Twitter hesabından takip edin.



Misal böyle tuvaletler görmek beni pek şaşırttı! Bi temiz, bi ışıl ışıl:o



Ekipte işi biten sırayla kendini dinlenceye verdi! Deniz demek huzur demek direk, o gün o kadar yorulduk ama yine deböyle bir mahmur, bir neşeli, bir hamur gibiydik tatlı tatlı:)



Erkek modelimiz hikaye gereği hem kostüm hem makyaj açısından kolayca hazırlandı:)) Kendisi aslında Hillside'ın ennn değerli spor hocalarından biridir, yalnız adamın canını çıkarır o ayrıı:) Twitter'dan @ender_inal olarak takipte kalıın zira Demet Akalın bile keşfetmiş klibinde oynatmış, demek ki onu ileride çok daha sık göreceğiz:)



Biz faniler çalışmaya küçük bir yemek arası verdiğimizde ben şu yukarıdaki kaşarlı pide gelince hamburger istdiğime pişman oldum. Pide rules SOLAR BEACH'de o kadar söylüyorum:)



Bir ana restoran dışında böyle mini mini snack barlar var SOLAR'da, pek pratik sevdim. Girişte bir kart alıyorsunuz ve ücretinizi de ona yazdırıyorsunuz böylece çıkarken topluca ödeme yapabiliyorsunuz:)



Çalışırken biraz sertimdir, modelleri insan demedim kavurdum:p Oysa bana bakın şemsiyem bile var! Hayır hayıır bu şemsiye fotoğrafçımız için, en değerlimiz:)



Yeşil-mavi olayını seviyorum! Özel plajlarda ağaçlandırma vs bence şart, SOLAR bu konuda başarılı ama daha fazlası lazım bence:)



Çekim sonunda şu yukarıdaki mindere bir seriliş serilmişimkii kaldırabilene aşkolsun:))

Çekim boyu sadece işimizi kolaylaştıran SOLAR BEACH'e, biricikler Onur-Oylum Yüksel, Uğur Kıral, Ender ve Selen, Merve, Nice Boys ve Fabien'e çook çok çok teşekkürleer.

Denize benimle birlikte cumburloplayan Nice Boys'a ise ayrıca koccaman alkışlar:))

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bu erkek model korkunç!!! türkiye'deki model kavramıyla yurtdışındaki ne kdr farklı!

*STYLEBOOM* dedi ki...

@adsiz ayyy panik yok! o zaten profesynel br model degil sadece benim bir arkadasim:) vucudu sahane olan ve kosneptte modele eslik etmesi icin rica ettigim, beni kirmayan birisii:)

Melis dedi ki...

Ben de bayıldım kendisine :))

Solar Beach harikaymış İstanbullular için ama tabii Ege'nin denizine değişmem :p

| CİCİLER |

İzleyiciler