Navy Baby

|
Fotoğraf: Ahmet Elbir


Ankara'da olduğum son dönemde değil yemek yemek şöyle adamakıllı nefes bile aldığım söylenemezdi. Amaa işleri yoluna koyup, herşeyi tamamladıktan sonra  kimseler sevmese de benim yine çok seveceğim ve belki de uzunca bir süre uğrayamayacağım şehrimin keyfini çıkarma zamanı gelmişti. Bu keyfi gel katlayayım, gel seni nefis bir yere yemeğe götüreyim diyen cici ötesi Ankara moda bloglarından FASHION FAIRYTALE Zülal Ateş'in (ki kendisini keşfetmediyseniz şuraya tıklayıp hem güzel, hem akıllı, hem çalışkan hem de doğal sarışın kategorisindeki tatlılığıyla tanışın! ) Teppanyaki Alaturka davetine pek tabii ki balıklama atladım:)

My days in Ankara are no more than exhausting work! But after I put everything together and find some time for myself it's time for fun! One of my fellow blogger friends Zulal which writes  FASHION FAIRYTALE invited me for dinner and here is what I wore for that night.  

İPEKYOL dress // T.BOX shirt // MANGO belt // STEVE MADDEN  shoes // NINE WEST purse and gloves // ZECKIE brooche // GOLDAŞ pearl earrings // KOTON chain // NİLİ plated bracelet // NAZRA bracelet // PENTİ tights

1 yorum:

Lady_Lawyer dedi ki...

boom Allah razı olsun senden şu kombini paylaştığın için :) dolabımda yaklaşık 3 seneden beri toplasan 3 defa giyilmiş örgü elbisemi senin sayende farklı gömleklerle kombinliyorum :) iyi ki varsın, çok sevap işliyorsun çook <3 :)))

| CİCİLER |

İzleyiciler