EL "TURQU"OISE

|


Roma'da 3. günümde yine maksiyle devam ettim. Zaten şort ve mini Roma'da kültür/tarih turu yapıyorsanız riskli, pek çok kilisenin kapısından içeri alınamıyor, hele Vatikan'dakilere asla giremiyorsunuz. Bu elbisemi aldığım ilk günden beri çok severek giydim,Polo'ya küsmeden önceki son alışverişimdir kendisi:)

On my 3rd day at Rome, I stick to maxis. In fact if you're planning a cultural/historical tour to Rome, shorts or minis are risky since you are not allowed to enter many churches and especially to the most beautiful ones in Vatican City. This dress I love so much, it was my last shopping from POLO before I promise myself never ever buy anything from there.





Elbise // Dress POLO
Hırka // Cardigan MANGO
Sandalet // Sandals NINE WEST American Vintage
Gözlük // Sunnies FENDI
Madalyan Kolye // Medals KOTON
Kelepçe bilezik // Cuff KOTON
Deri bileklik // Leather bracelet H&M

8 yorum:

xcelis dedi ki...

yine ayrı bi güzelsin bak resimlerde bile güneş seni kıskanmış önüne geçmeye çalışmış bu kadar da olmaz yani =))) maşallah diyorum roma bi güzel görsün yaavvv =) iyi gezip tozmalarr.bol dondurmalı günler diliyorum seni Öpoomm

Melis dedi ki...

Ay süpersin! Saçlarını balık sırtı mı yaptın? İkinci fotoğrafa öyle gibime geldi. Çok yakışmış. Bu arada ben de şort filan götürmüştüm ama hiç giymedim. Maxiler süper orası için.

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

canım süpersin! gözlerinin içi gülüyo her resimde maşşallah!

*STYLEBOOM* dedi ki...

@xcelis ooow cok tesekkur ederiim ^.^ hem de ne dndurma yedim inanamazsin:)

@melis evden cikarken kendisi icin baliksirti diyebiliriz ama omru cok uzun olmadi:)

@fashion design by CNS :)) tesekkur ederiim!

selinsecen.com dedi ki...

Elbise çok güzel. Trendyol'da Chalo by Quzu adlı tuhaf bir marka çıkıyor bazı bazı. Buna benzeyen elbiseler satılıyor. Ben bir tanesini denk getirdim, tuhaf fermuarını çıkarıp güzel bir parçayla birleştirdim, harika oldu, tavsiye ederim.

bireflatunölüm dedi ki...

süpersin cnm çoook beğendim yine :)

http://laminapropria.blogspot.com/

*STYLEBOOM* dedi ki...

@bir kadin aa duymamistim, sahane:) paylasim icin tesekkurler

@lamina tesekkurleer:)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

yaa fotoğraflarına bakıyorum ve seni sevdiğimi hissediyorum. yani kesin cok iyi bir insansın ve kesin seni severmişim tanısam gibi, enrejin dısarı yanısyor:))

| CİCİLER |

İzleyiciler