Ancient Princess

|

Beni uzun süredir takip edenler ya da en azından Boommood'daki satırlarıma aşina olanlar İstanbul'da turist gibi takılabilmeye meraklı olduğumu da bilirler:) Ve daha henüz İstanbul'da yaşamıyorken de, geçmişi sebebiyle,  arzum, hep bir gün Four Seasons Sultanahmet otelinin avlusunda volta atmaktı. Bir zamanlar Nazım'ın, Aziz Nesin'in, Kemal Tahir'in hapsedildiği, belki şimdi bizi kemiklerimize kadar sızlatan satırların kağıda döküldüğü yer. Four Seasons da mekanın geçmişine saygı duymuş, hala onların bastığı taşlar, belki gün ışığının yüzlerine sızdığı ahşap kepenkler orada.

Yukarıda heyecanımın fotoğrafı:) Üstümde rengine ve desenine vurulduğum ve sonunda uygun yerle de buluşturduğum Shopigo.com 'dan Shoshanna elbisem var!

A couple of weeks ago I had the chance of staying at Four Seasons Hotel at Sultanahmet, which was once a prison. Due to its history and mystic mood, I've always wanted to visit there and you may see my enthusiasm at the very first photo:) Oh and my lovely Shoshanna dress from Shopigo.com fully suits to the atmosphere with its print and color, yay!

Elbise / Dress: SHOPIGO.COM 
Ayakkabı / Heels: STEVE MADDEN eski sezon (last season)
Saç süsü / Headpiece : Çok yakında NILI SILVER'la sürprizimiz

Onyx Bilezik/ Onyx Bracelet: KISMET  by MİLKA (yeni sezon/new season)
Balıksırtı Bilezik/Wide bangle: KOTON (eski sezon/last season)

0 yorum:

| CİCİLER |

İzleyiciler